Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

pest controlΑπολύμανση και απεντόμωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο.Με το πιστοποιητικό του χημικου μας.

Τοποθετήσεις εντομοαπωθητικών συσκευών σε καταστήματα και καταλύματα.

 

 

 

entoma

Αποφράξεις

apofraksisΑποφράξεις οριζόντιων και κάθετων σωλήνων, αποχετεύσεις φρεατίων, μηχανοσιφώνων, υδρορροών  νιπτήρων, WC. Με σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής που δεν προκαλούν φθορές, καθαρίζουν το εσωτερικό των σωλήνων απομακρύνοντας όλες τις λιπαρές οργανικές ουσίες που επικάθονται καθώς και πλήθος τρωκτικών και εντόμων.

Με την ηλεκτρονική κάμερα μας, καταγράφουμε κάθε είδους βλάβης στο αποχετευτικό δίκτυο όπως: γδαρσίματα, σπασίματα, καθιζήσεις με απόλυτη ακρίβεια.

Συντηρήση αποχετεύσεων

water injectΣυντηρήση οριζόντιων και κάθετων σωλήνων αποχέτευσης.
Αναλαμβάνουμε την μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου με σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής προλαμβάνοντας κάθε φράξιμο με σκοπό το μικρότερο κόστος και την υγιεινή σας.

Άντληση υδάτων

antlisi udatonΗ εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση των υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, ασανσέρ ή οποιοδήποτε χώρο μας υποδείξετε. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα (απορροφητικές σκούπες, ηλεκτρομαγνητικές και βενζινοκίνητες αντλίες).

Πυρασφάλεια

fireexΠροστατέψτε από κάθε κίνδυνο πυρκαγιάς την πολυκατοικία σας, διαθέτουμε όλους τους τύπους των πυροσβεστήρων και αναλαμβάνουμε την ετήσια αναγόμωση τους σε χαμηλές τιμές.

Διανομή πετρελαίου

oilΑναλαμβάνουμε την διανομή του πετρελαίου σας χωρίς πολύωρες αναμονές και ασυνέπεια στην παράδοση, αυθημερόν με 3ωρο ραντεβού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα όργανα μέτρησης έτσι ώστε οι ποσότητες που αναγράφουν οι μετρητές των βυτιοφόρων μας να ανταποκρίνονται πλήρως στο πετρέλαιο που παραλαμβάνεται.

Υδραυλικά - θέρμανση

ydraulika thermansiΕγκατάστασης - αντικατάστασης σωληνώσεων αποχέτευσης, θέρμανσης ύδρευσης. Επισκευές μπαταριών νιπτήρα, νεροχύτη, θερμοσίφωνων, καζανάκια κ.α.

Υπηρεσίες Πλυντηρίου

laundry pickup deliveryΕίμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε Υπηρεσίες Πλυντηρίου (Laundry Services), είτε για επαγγελματίες πελάτες ή και ιδιώτες.

Πλύσιμο – στέγνωμα - δίπλωμα. Διαχωρισμός χρωμάτων, κατάλληλες θερμοκρασίες, χωρίς χλώρια, με εξελιγμένα απορρυπαντικά και με βάση το ενεργό οξυγόνο για ξεκάθαρα αποτελέσματα! Πάντα φιλικά προς το περιβάλλον και τα ρούχα σας.

Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις

anakainisisΤα έμπειρα και οργανωμένα και εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν μερεμέτια, ελαιοχρωματισμούς, γυψοσανίδες, κουζίνες, ντουλάπες, πλακάκια και πάσης φύσεως οικοδομική εργασία.

Υδροβολή - Αμμοβολή

plystikoH Aegean Home Service προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του καθαρισμού τοίχων και επιφανειών, από σαθρά χρώματα και ρύπους, με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής ή αμμοβολής.

Συντηρήσεις καυστήρων - Καθαρισμός λεβήτων

heat serviceΑναλαμβάνουμε την ετήσια συντήρηση του καυστήρα, τον καθαρισμό του λέβητα και τις μετρήσεις καυσαερίων το οποίο προβλέπει το προεδρικό διάταγμα 511/77 να πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο.

Καθαρισμός - Συντήρηση Σκαφών Αναψυχής

boat cleanΗ τεχνική εμπειρία μας στον χώρο του καθαρισμού και της συντήρησης πολυτελών σκαφών, μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε την απόλυτη γνώση που διαθέτουμε χρησιμοποιώντας μεθόδους καθαρισμού και συντήρησης που "σέβονται" τα πολυτελή και ακριβά υλικά κατασκευής του σκάφους σας.

.

 
 

Επικοινωνια

Νίκος Βάλβης
Τ: +30 2286 081 813, +30 2286 081 475
K:
+30 6936 835 223
Email: nikosval@aegeanhomeservice.gr

Επικοινωνια

Back to top