Φροντίδα εγκαταστάσεων

pool2Φροντίδα και επίβλεψη ολόκληρου του κτιρίου. Των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων κατά τις περιόδους όπου το ακίνητο είναι άδειο. Συγκεκριμένα ελέγχονται και συντηρούνται οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ακινήτου. Ηλεκτρικές συσκευές που υπάρχουν στο κτίριο, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις ελέγχοντας όλο το ακίνητο. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μορφή διαρροής ή εισροής υδάτων ή ενδεχόμενης υγρασίας – βραχυκύκλωμα στο μηχανοστάσιο – λέβητα – πισίνας καθώς γίνεται η συντήρηση αυτής.

Ασφάλεια

securityΣυνεχής επίβλεψη του συστήματος συναγερμού του ακινήτου εφόσον αυτόν διαθέτει. Ενημέρωση του ιδιοκτήτη όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Για περαιτέρω ασφάλεια έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε πρόσθετες υπηρεσίες Security με καθημερινή ή εβδομαδιαία εποπτεία. Κατόπιν συνεννόησης του κόστους.

Περιβάλλον χώρος - Εξωτερικοί χώροι

58406310 sΕπίβλεψη και συντήρηση των κήπων του κτιρίου καθώς και των εξωτερικών χώρων του κτιρίου.

Κήποι

garden2Φροντίδα,διαμόρφωση, συντήρηση του κήπου του ακινήτου από ειδικευμένο κηπουρό ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη κατάσταση των δέντρων, φυτών. Όλων των εξωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένων των φυτών εσωτερικού εάν υπάρχουν. Ο κηπουρός θα παρέχει κάθε απαραίτητη πληροφορία ή υπόδειξη στον ιδιοκτήτη εφόσον εφόσον του συντηρεί, φροντίζει ανα τακτά διαστήματα κατα την διάρκεια του έτους.

Ενημέρωση

homeinspectionΤρίμηνη – εξάμηνη ενημέρωση του ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Με θέμα την τρέχουσα κατάσταση των αναγκών του κτιρίου καθώς και τον προϋπολογισμό κόστους διαφόρων εργασιών.

Υπηρεσίες καθαρισμού

clean1Η σκέψη ότι θα πρέπει να ανοίξετε, αερίσετε το εξοχικό σας σίγουρα καθιστά αποτρεπτική την επίσκεψη σας ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο του χειμώνα. Γι αυτο λοιπόν και εμείς σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κατα την διάρκεια όλου του έτους. Κατά την διάρκεια της παρουσίας είτε της απουσίας σας στο χώρο σας παρέχουμε υψηλές υψηλές υπηρεσίες καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με την συχνότητα που εσείς επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μια ξένοιαστη διαμονή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε το κλείδι σας κατα την απουσίας σας και εμείς θα εκτελούμε τακτικές επισκέψεις για να διασφαλίσουμε την διατήρηση της καλής λειτουργίας ακινήτου σας.

Άλλες υπηρεσίες – VIP

vipΣυλλογή αλληλογραφίας – τακτοποίηση και πληρωμή λογαριασμών. Αγορά τροφίμων και αναλώσιμων υλικών πριν απο κάθε άφιξη σας.

Υπηρεσίες VIP:

  • Chef για γαστρομαγικές απολαύσεις
  • Ενοίκιαση Yacht ή Learjet για μακρινές περιπλανήσεις
  • Λιμουζίνα με προσωπικό οδηγό
  • Babysitter
  • spa και περιποιήσης κατοίκον

Ειμάστε εδώ για να αναζητήσετε την απόλυτη εμπειρία διακοπών.Χαρά μας να ομορφαίνουμε κάθε στιγμή σας.

.

 
 

Επικοινωνια

Νίκος Βάλβης
Τ: +30 2286 081 813, +30 2286 081 475
K:
+30 6936 835 223
Email: nikosval@aegeanhomeservice.gr

Επικοινωνια

Back to top