Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

pest controlΑπολύμανση και απεντόμωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο.Με το πιστοποιητικό του χημικου μας.

Τοποθετήσεις εντομοαπωθητικών συσκευών σε καταστήματα και καταλύματα.

 

 

 

entoma

Αποφράξεις

apofraksisΑποφράξεις οριζόντιων και κάθετων σωλήνων, αποχετεύσεις φρεατίων, μηχανοσιφώνων, υδρορροών  νιπτήρων, WC. Με σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής που δεν προκαλούν φθορές, καθαρίζουν το εσωτερικό των σωλήνων απομακρύνοντας όλες τις λιπαρές οργανικές ουσίες που επικάθονται καθώς και πλήθος τρωκτικών και εντόμων.

Με την ηλεκτρονική κάμερα μας, καταγράφουμε κάθε είδους βλάβης στο αποχετευτικό δίκτυο όπως: γδαρσίματα, σπασίματα, καθιζήσεις με απόλυτη ακρίβεια.

Συντηρήση αποχετεύσεων

water injectΣυντηρήση οριζόντιων και κάθετων σωλήνων αποχέτευσης.
Αναλαμβάνουμε την μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου με σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής προλαμβάνοντας κάθε φράξιμο με σκοπό το μικρότερο κόστος και την υγιεινή σας.

Άντληση υδάτων

antlisi udatonΗ εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση των υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, ασανσέρ ή οποιοδήποτε χώρο μας υποδείξετε. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα (απορροφητικές σκούπες, ηλεκτρομαγνητικές και βενζινοκίνητες αντλίες).

Υπηρεσίες Πλυντηρίου

laundry pickup deliveryΕίμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε Υπηρεσίες Πλυντηρίου (Laundry Services), είτε για επαγγελματίες πελάτες ή και ιδιώτες.

Πλύσιμο – στέγνωμα - δίπλωμα. Διαχωρισμός χρωμάτων, κατάλληλες θερμοκρασίες, χωρίς χλώρια, με εξελιγμένα απορρυπαντικά και με βάση το ενεργό οξυγόνο για ξεκάθαρα αποτελέσματα! Πάντα φιλικά προς το περιβάλλον και τα ρούχα σας.

.

 
 

Επικοινωνια

Νίκος Βάλβης
Τ: +30 2286 081 813, +30 2286 081 475
K:
+30 6936 835 223
Email: aegeanhomeservice@hotmail.com

Επικοινωνια

Back to top